Kun on teini, niin vanhemmat tuntuvat tekevän jatkuvasti jotain noloa.

Mutta se mitä teini pitää nolona, ei ole välttämättä muiden mielestä noloa. Se ei tarkoita sitä, että vanhemmat eivät voisi tehdä mitään noloa. Joku kysyi sitä muilta, että mitä noloa heidän vanhempansa ovat tehneet. Vastaukset ovat hauskaa luettavaa.

1. Kerroin äidille, että pidämme ystäväni kanssa rahoja rintaliiveissämme, jolloin ei tarvitse käyttää käsilaukkua. Äitini sanoi, ettei hän voisi tehdä sitä, koska hänellä ei ole päällään rintaliivejä ja vielä todisti sen nostamalla toppinsa ylös kadulla ja huutamalla äänekkäästi ” WOOOO”.

2. Eräs runoilija antoi minulle palkinnon, kun olin 18-vuotias, ja luki samalla tuon runon. Isäni nukkui koko sen ajan. Kun runoilija antoi minulle palkintoni, hän kysyi isältäni hyvin ystävällisesti, oliko hänellä ollut pitkä ajomatka paikan päälle.

”Ei, ei. Asumme tämän tien varrella.”, vastasi isäni.

Runoilija oli Seamus Heaney.

3. Äitini ilmestyi 18-vuotissyntymäpäivänäni klubille humalassa ja läpsäisi poikaystävääni naamalle, koska hän puhui toisen tytön kanssa. Tyttö oli hänen serkkunsa. Minut melkein jätettiin 18-vuotissyntymäpäivänäni.

4. Isälläni oli tapana käydä katsomassa, kun pelasin eri urheilulajeja eri joukkueissa. Hän sai kerran porttikiellon katsomoon ”väkivaltaan yllyttämisestä”, koska hän oli huudellut katsomosta liian väkivaltaisia juttuja. Olimme 8-vuotiaden tyttöjen koulun verkkopallojoukkue.

5. Olin tekemässä äitini kanssa ostoksia kauppakeskuksessa, ja siellä istui joku pyörätuolissa hyväntekeväisyyskeräyspurkin kera. Äitini laittoi purkkiin kolikon ja huomasi pian, että se olikin pelkkä limsatölkki.

6. Olin hulluna poikaan, joka vieraili joka vuosi eräillä messuilla. Hengailin siellä kerran ympäriinsä ja olin meikannutkin. Äitini saapui messuille työkavereidensa kanssa, sylki nenäliinaan ja pyyhki kasvoni puhtaaksi hänen edessään. Olen nyt 57 ja punastun edelleen, kun ajattelen tuota tapahtumaa.

7. Isälläni oli tapana pudottaa housunsa alas (ja tehdä sitä myös julkisilla paikoilla), jotta hän voisi työntää paitansa housujen sisään paremmin. Piilouduin aina jonkin pöydän alle, kun hän teki niin.

Lähde: The Poke