Kaljuuntuva mies väittää keksineensä keinon, jolla hiukset saa kasvamaan uudelleen takaisin.

Mies on nimeltään Nick Coetzee ja ainakin viimeisimmissä kuvissa hänellä on todella pitkät hiukset, eikä esillä ole lainkaan kaljuuntuvia kohtia.

Aiemmissa kuvissa hän näyttää jo vähän kaljuuntuneelta. Se, millä hän väittää saaneensa hiustenkasvun vilkastumaan uudelleen, liittyy hiustenpesuun. Hän nimittäin luopui kokonaan shampoosta, joka hänen mukaansa auttoi kaljuuntumiseen.

Hän kertoo, että hänen hiuksistaan tuli myös terveemmän näköiset, kun hän ei enää pessyt niitä shampoolla. Hän kertoo, että hiukset tuntuivat ensin parin kolmen viikon ajan aika rasvaisilta, mutta eivät enää, vaikka hän ei käytä edelleenkään shampoota.  

Kun hän jakoi tämän tiedon muille, sai hän mielenkiintoisia vastauksia. Joku muukin on tehnyt samaa jo parin vuoden ajan ja samasta syystä. Joku oli tehnyt samaa neljän viikon ajan, mutta ei kestänyt enää, koska hiukset olivat edelleen todella rasvaiset.

Voisiko se olla totta, että shampoopesu on joidenkin miesten hiusten kaljuuntumisen taustalla? Vai käyttikö mies hiuksilleen liian vahvaa shampoota?

Lähde: Mirror