Vodka vaikuttaisi tämän uutisen perusteella sopivan parhaiten kodin siivouspäivän apuna.

Joku on voinut tähän mennessä sitä juodakin, mutta tämän luettuaan tuskin tuhlaa sitä enää juomiseen, vaan ihan muuhun. TikTok-tähti ja siivousguru Caroline on kertonut tästä uskomattoman hyvin toimivasta ideasta käyttää vodkaa siivouspäivänä pesuaineena.

Sekoita suihkupulloon vodkacocktail ja suihkuta sitä ilmaan

Vodkahan voisi toimia myös kodin pintojen desinfioinnissa. Siihenkin sitä toki voi edelleenkin käyttää, mutta Caroline on kertonut sen toisestakin kätevästä käyttötavasta. Siinä vodkaa sekoitetaan veteen ja tämä cocktail laitetaan suihkupulloon. Vettä ja vodkaa tulee tähän sekoitukseen yhtä paljon.

Jos jossakin kodin huoneessa haisee pahalle, suihkuttamalla tätä seosta ilmaan, saadaan paha haju pois. Kannattaa säilyttää tällaista seosta esimerkiksi vessassa, jossa haisee usein pahalle montakin kertaa päivässä. Tällä tavalla vessan ilman saadaan aina nopeasti puhtaaksi tämän ilmaa puhdistavan pesuaineseoksen avulla.

Tässä vielä Carolinen kertoma syy siihen miksi tässä kannattaa käyttää juuri vodkaa: ”Vodka tappaa erinomaisesti hajuja aiheuttavia bakteereita ja se haihtuu nopeasti ja on monia muita alkoholeja hajuttomampaa.”

Moni tämän neuvon saanut on ollut innoissaan, koska nyt pahanmakuiselle juomalle on löytynyt hyvää käyttöä.

Lähde: Mirror