Eihän toisen omaa saisi heittää ilman lupaa pois.

Eräs aviomies on silti heittänyt vaimonsa omaisuutta roskiin. Kyseessä ovat vaimon tamponit. Nainen oli aloittanut tamponien käytön vastikään ja oli käyttänyt sitä ennen vain terveyssiteitä. Hän piti nyt tamponeita parempana vaihtoehtona.

Mies ei tainnut pitää niitä parempana vaihtoehtona, koska hän oli nakannut ne roskiin. Nainen oli tietysti suuttunut siitä ja halunnut tietää syyn miehen oudolle toiminnalle. Mies oli antanut vastaukseksi vain sen, että hänestä ei tuntunut mukavalta, että heidän vessassaan oli sellaisia.

Mies halusi, että hänen 27-vuotias vaimonsa ei käyttäisi niitä, koska mies suorastaan vihaa niitä. Pariskunta on ollut yhdessä kolme vuotta ja naimissa vasta kaksi kuukautta. Nainen ei aluksi tajunnut, että mies vihaa tamponeita tosissaan.

Mutta siinä vaiheessa, kun mies heitti myös vaimon ostaman uuden tamponilaatikon roskiin, tiesi vaimokin jo, että mies on tosissaan. Vaimo yritti piilotella seuraavaa ostamaansa tamponirasiaa, mutta mies löysi senkin ja heitti roskiin. Nainen oli siinä vaiheessa jo niin väsynyt ja stressaantunut, että suuttui miehelleen tosissaan. Mieheltä löytyi siihenkin vastaus. Miehen mukaan hänen vaimonsa pitäisi huomioida miehensä epämukavuus tamponeista.

Moni on varoittanut naista, että nainen seuraisi mitä muita outoja toisen ihmisen hallitsemiseen liittyviä tapoja miehellä on.

Lähde: Mirror