Oletko mielestäsi normaalia älykkäämpi ihminen?

Ehkä oletkin, jos nämä kolme asiaa ovat kohdallasi totta. Aikuisena et voi tehdä asialle enää mitään, vaan tässä on kyse siitä, millainen olit lapsena. Jos mikään näistä ei kuulosta tutulta, niin et sinä silti ole välttämättä mikään typerys, vai mitäs luulet?

Kolme lapsuudessa tapahtunutta asiaa, jotka viittaavat älykkyyteen

Jos opit lapsena aikaisin lukemaan, viittaa se tutkimuksen mukaan älykkyyteen. No se on ainakin varmaa, että mitä aiemmin oppii lukemaan, sitä enemmän on ollut aikaa valistaa itseään lukemalla.

Jotain soitinta varhaisessa iässä oppimaan soittavat lapset ovat tutkimuksen mukaan myös älykkäitä. No entä, jos kotona ei ole soittimia eikä vanhemmat esittele lapsille soittimia, niin tekeekö se lapsesta silloin jotenkin vähemmän älykkään? Kuulostaa siltä, että se tekee vain lapsen vanhemmista vähemmän älykkäitä.

Kolmas asia, joka viittaa älykkääseen lapseen, on se, että lapsi on pelokas. Se johtuu siitä, että ahdistuneimmat ihmiset käyttävät aivokapasiteettiaan paremmin hyödyksi. Jos tuo on totta, niin kuka nyt haluaisi viettää lapsuuttaan ahdistuneena, vaikka se viittaisikin älykkyyteen?

Ei muuta kuin tyrkyttämään kirjoja ja soittimia jälkikasvun eteen, jos haluaa että lapsesta tulee älykäs. Ja se jos mikä ahdistaa lasta, jolloin tuo kolmaskin asia hoituu.

Näiden perusteella on parempi olla vähän pöljä kuin normaalia älykkäämpi.

Lähde: Antenne Bayern