Tämä keskusteluketju sai alkunsa siitä, kun joku kysyi muita vanhempia kertomaan hetkistä, jolloin heidän jälkikasvunsa teki jotain typerää.

Tässä alla on parhaimmat vastaukset niistä hetkistä, kun on huomattu, että on tullut kasvatettua idiootti:

1. Hän tiesi, että autotallissa oli jäinen pizza, mutta ei löytänyt sitä. Ei edes ajatellut, että voisi tarkistaa pakastimesta.

2. Kerroin lapselleni, että porkkanat auttavat näkemään pimeässä, joten hän meni kellariin porkkanan kanssa ja alkoi heiluttaa sitä taskulampun tavoin.

3. Kysyin 14-vuotiaaltani, voisiko hän tuoda minulle palan kakkua, joten hän leikkasi siitä palan, unohti miksi ja söi sen sitten.

4. Yksi tyttäristäni yritti loukata toista tytärtäni kertomalla hänelle, kuinka ruma hän on… He ovat identtisiä kaksosia.

5. 13-vuotias poikani haisteli ilmaa ja liikutteli päätään ympäriinsä alueella, jossa hän seisoi. Ajattelin Hieman huolestuneena, että hän oli menettänyt järkensä, ja kysyin häneltä, mitä hän teki. Hän kertoi minulle: ”Minä pieraisin. Yritän haistella sen kaiken pois, jotta sinun ei tarvitse haistaa sitä.” Hän on ajattelevainen idiootti.

Lähde: The Poke