Monien työnhakijoiden joukosta voi olla vaikea erottua. Jopa haastatteluun pääsy voi olla mahdotonta, jos esimerkiksi muita hakijoita on paljon.

Jonathan Swift päätti, että hän ei tee niin kuin muut työnhakijat, vaan hakee tarjolla olevaa työpaikkaa muita erikoisemmalla tavalla. Ja se onnistui, jonka jälkeen koko toimisto, jossa työpaikka oli tarjolla, puhui hänestä.

Jonathanin erikoinen tapa hakea työtä liittyi siihen, millainen työntekijää hakeva yritys oli. Yritys on markkinointi yritys ja sen erilaisia tulosteita tekevälle osastolle haettiin työntekijää, joka kiinnosti Jonathania. Hän halusi tuon paikan. Hänen erikoinen tyylinsä hakea paikkaa koski yrityksen tekemiä lentolehtisiä. Hän teki samanlaisia, mutta laittoi niihin oman kuvansa ja halunsa saada työpaikka yrityksestä. Mukana oli myös linkki hänen LinkedIn-profiiliinsa.

Jonathan kävi kiinnittämässä näitä omia työnhakuun liittyviä lentolehtisiä yrityksen parkkipaikoilla olevien autojen tuulilaseihin. Tällä tavalla hän sai hyvin huomiota. Hän pääsi heti työhaastatteluun ja sen jälkeen hänet palkattiin työpaikan uudeksi työntekijäksi. Hänen erikoinen ideansa siis onnistui!

Lähde: Mirror