Jokainen aikuinen muistaa varmasti lapsuudestaan asioita, joilla tuli huijatuksi. Tässä alla on muutaman aikuisikään päässeen kertomus siitä, kuinka heitä on huijattu lapsena.

1. ”Vanhempi veljeni huijasi minua kerran. Olin katsonut lasten TV-ohjelmaa, jossa vieraili steppitanssija.

Veljeni sai minut vakuuttuneeksi siitä, että step-tanssijat tekivät koputuksensa – ei jaloillaan – vaan suullaan.

Muutaman seuraavan viikon ajan harjoittelin step-tanssia suustani tulevien äänien avulla, kunnes äitini sai minut lopettamaan.”

2. ”Isäni valehteli minulle, että jokainen autoradion radiokanavan vaihto maksaa 25 senttiä. Tuolla tavalla hän sai estettyä sen, että minä vaihtelin radiokanavia. Uskoin tuohon 14-vuotiaaksi asti.”

3. ”Minulle uskoteltiin, että jäätelöauto soittaa musiikkia silloin, kun jäätelö on autosta loppu.”

4. ”Liika makeansyöminen liimaa posket yhteen. Kiitos äiti tästä!”

5. ”Et joudu vaikeuksiin, jos kerrot totuuden.”

6.  ”Vanhempi veljeni valehteli, että jos laittaa Pokémon-kortit mikroaaltouuniin, niistä tulee todellisia. Sytytin tulipalon, kun tein niin ja tuhosin samalla kortit, jotka olisivat nyt arvokkaita.

Vanhempi veljeni kertoi minulle myös, että alienit asuivat kengissäni (minulla oli sellaiset kengät, jotka hehkuivat kävellessäni). Pelkäsin, enkä käyttänyt niitä kenkiä enää koskaan.

Yksi vanhemman veljeni valhe minulle oli myös se, että jos kirjoittaisin toiveeni leijaan ja lennättäisin sen tarpeeksi korkealle – leijasta häviäisi muste ja toiveeni toteutuisi. Käytin useita tunteja yrittääkseni saada tämän tapahtumaan.”

7. ”Vanhempi siskoni valehteli, että ruskeista lehmistä tulee kaakaota, ja minä uskoin siihen vuosia. Hän kertoi minulle myös, että jos kävelee pölynimurin johdon yli, saa sähköiskun ja kuolee. Ehkä siksi vihaan imurointia.”

Onko sinulle valehdeltu lapsena tällaisista asioista?

Lähde: Boredpanda