Kun on rahaa kuin roskaa, voi ostaa lapsillensa ihan mitä tahansa.

Köyhemmille ei tule välttämättä edes mieleen mitä kaikkea lapsille voikaan hankkia. Sellaiset asiat eivät ole välttämättä edes lasten mieleen, vaan enemmän heidän vanhempiensa. Kardashianit ja Jennerit ovat rikasta sakkia. Tässä alla on kymmenen kalleinta asiaa, joita he ovat lapsilleen hankkineet.

1. Luksusleikkimökki

Kourtney Kardashian lapset saivat leikkimökin, jonka rakentaminen maksoi 100 000 dollaria. Siihen oli otettu mallia hienosta talosta, jonka kuvia Kourtney oli nähnyt lehdessä.

2. Kallis lastenhuone

Kim Kardashian teetätti nuorimmalle lapselleen huoneen, jonka tekeminen maksoi puoli miljoonaa dollaria. Jo pelkkä huoneeseen teetetty sänky maksoi 75 000 dollaria.

3. Kalliit syntymäpäivät

Kylie Jenner järjestää lapselleen joka vuosi huikeat syntymäpäivät, joissa ei säästellä rahaa. Juhlapaikka sisältää mm. teemapuiston. Juhlien teema muuttuu joka vuosi. Juhlat maksavat noin 100 000 euroa.

4. Kalliit laukut

Kim Kardashian on hankkinut lapsilleen kalliita design-laukkuja. Yhden sellaisen arvo on esimerkiksi 35 000 euroa.

5. Teinin uusi ja kallis huone

Kourtney Kardashian lapsen saanut Scott Disick teetätti heidän jo teini-ikään tulleelle tyttärelle uuden huoneen. Siitä tuli teinille sopiva huone ja mies käytti sen teettämiseen yli 15 000 euroa. Huoneeseen hankittiin mm. pörröisiä mattoja ja kuningattarelle sopivia designhuonekaluja.

6. Kalliita lastenrattaita

Kylie Jenner on hankkinut lapselleen Stormille useita kalliita Fendin rattaita. Yhdet sellaiset maksavat noin 12 000 euroa.

7. Ilmapalloja

Ilmapalloihinkin saa menemään paljon rahaa, jos niitä ostaa tarpeeksi suuren määrän. Khloe Kardashian käytti tuhansia dollareita ilmapalloihin, kun hän järjesti lapsensa Truen ensimmäiset syntymäpäiväjuhlat.

8. Timanttikorvikset

Kim Kardashian osti vielä vauvaiässä olevalle lapselleen kalliit timanttiset korvakorut, jotka maksoivat arvioltaan 50 000 dollaria.

9. Louis Vuitton -laukut

Kim Kardashian osti jokaiselle lapselleen ja samalla myös veljensä lapsille kaikille samanlaiset Louis Vuitton -laukut.

10. Versace-takki

Takkikin voi olla todella kallis, varsinkin jos se on Versace. Kris Jenner osti pojanpojalleen Masonille Versace-takin. Sen kerrotaan maksaneen 3125 dollaria.

Ihanan kallista!

Lähde: Yourtango