Ei se tietysti maailmaa kaada, jos joutuu syömään revennyttä pitsapalaa.

Mutta jos olet perfektionisti, tässä on sinulle hyvä keino saada revittyä pitsasta täydellinen pala. Sellaisesta pitsasta täytyy kuitenkin löytyä sellainen valkoinen minipöydältä näyttävä kapistus. Sen alkuperäinen tarkoitus on pitää pitsan kansi pois pitsan päältä, jolloin pitsan päällä olevat täytteet eivät tartu pitsaan.

Mutta tuota kapistusta voi käyttää myös toiseen tarkoitukseen, joka liittyy juuri siihen, että pitsasta saa revittyä ehjiä palasia. Vaikka pitsa olisi leikattu jo valmiin osiin, ei siitä silti meinaa saada irti kokonaisia palasia. Minipöydästä on silloin paljon apua.

Laita minipöydältä näyttävä kapistus viereisen pitsapalan päälle. Siitä ei silloin repeä mukaan osia, kun otat irti pitsasta sen vieressä olevan palan. Näin saa pitsasta irti kokonaisen ja ehjän sivun. Tee tällä tavalla myös pitsapalan toiselle puolelle, joka sekään ei repeä palaa irrottaessa. Sinun ei tarvitse tällä tavalla edes koskea niihin viereisiin paloihin, jotka voi syödä joku muu kuin sinä. Aika kätevää, vai mitä?

Näet täältä videon, jossa tätä pizza-ideaa esitellään.

Lähde: Mirror