Muistatko, kun vuoden 2020 Big Brother -talon sauna sijaitsi Big Brother -talon pihalla? Se ei ole enää siellä eikä koko BB-talokaan, koska tämän vuoden 2021 BB kuvataan Helsingin Kalasatamassa sijaitsevan kauppakeskus Redin sijaan Vantaan Tikkurilassa.

Vaikka sauna ei siirtynyt uuteen BB-taloon, ei sille silti kovin huonosti ole käynyt. Sketsi.net on nimittäin löytänyt tämän samaisen kodalta näyttävän saunan, jossa esimerkiksi kauden 2020 BB-voittaja Joel Jämsinen on löylytellyt. Paikka on niin erikoinen, että moni nyt varmasti päivittelee, että miten ihmeessä se on tuonne kuljetettu.

Big Brother -saunakota lämpenee keskellä Perämerta

Vuoden 2020 BB-sauna sijaitsee nyt entisestä paikastaan paljon pohjoisemmassa, mutta edelleen Suomessa. Paikka on todella erikoinen, eikä kokonaisen saunan siirtäminen ole varmasti ollut helppoa. Paikka on keskellä Perämerta ja se on saari, jota kutsutaan nimellä Kattilankalla.

Kattilankalla sijaitsee Oulun edustalla noin 25 kilometrin päässä Oulun Oritkarin satamasta. Se on meripelastusseuran tukikohta. Sauna ei ole saaren ainoa rakennus, vaan sieltä löytyy myös Kiviniemen Meripelastusyhdistyksen rakennuksia sekä muita rakennuksia.

Jos nyt haluat saunoa samassa saunassa, jossa vuoden 2020 BB-kisaajatkin pääsivät saunomaan, joudut suuntaamaan tuonne lähes keskelle ei mitään tai siis keskelle merta sijaitsevalle pienelle tuuliselle saarelle, jonka tarkka sijainti on 65°8.244′N, 024°59.704′E.

Saari on erittäin mielenkiintoinen kohde myös siksi, koska sen lähistöllä lepää monta kuuluisaa hylkyä.