Nainen nimeltään Chrissy on paljastanut TikTok-palvelussa aika röyhkeältäkin kuulostavan keinon, jolla hän saa selville, jos hänen miehensä on valehdellut hänelle. Valhe koskee sitä, että mies voi sanoa siivonneensa heidän kodissaan, vaikka ei ole sitä oikeasti tehnyt.

Miehen on helppoa valehdelle siivonneensa, jos hän on kertonut siivonneensa juuri silloin, kun Chrissy ei ole kotona. Mutta jos se on valhe, se ei enää mene läpi. Chrissy on nimittäin keksinyt miten hän saa selville, onko heidän kotonaan siivottu vai ei.

Pariskunnan kotona taitaa olla melko siistiä ja pölytöntä, jos tuo ei selviä vain katsomalla. Mutta tämä Chrissyn tapa selvittää se on silti erinomaisen hyvä keino. Siihen tarvitaan vain kimallejauhoa. Kun sitä ripottelee esimerkiksi pöydälle ja laittaa sen päälle vaikkapa jonkin koriste-esineen, tietää onko kyseistä pöytää pyyhitty vai ei. Jos kimalle on edelleen esineen alla, ei pöytää ole pyyhitty.

Löydät täältä Chrissyn videon, jossa hän esittelee keinonsa selvittää miehensä mahdolliset siivoukseen liittyvät valheet.

Joku tosin saattaa pyyhkiä pölyt vain esineiden ympäriltä…

Lähde: Mirror