Monet naiset olisivat mielissään, jos heidän mielitiettynsä kosisi heitä.

Myös tämä nainen olisi voinut olla sitä, koska hän selkeästi rakastaa tätä miestä, joka häntä kosi. Mutta miehessä on eräs asia, josta hän ei pidä. Mies ei voi tehdä tuolle asialle itse mitään. Tai voisi ehkä tehdäkin, jos vaihtaisi sukunimeään.

Miehen sukunimi on nimittäin erittäin irstas, joten nainen ei sitä itselleen halua. Nainen pelkää, että hän loukkaa miestä, jos jättääkin oman sukunimensä, vaikka he menisivät naimisiin. Nainen pelkää kuitenkin, että heidän mahdolliset tulevat lapset joutuisivat kiusatuksi tuon sukunimen takia, joten ongelma ei poistuisi, vaikka hän jättäisi oman sukunimensä.

Kaikista helpointa olisi, jos mies ottaisi tämän naisen sukunimen, jolloin heidän lapsensakin saisivat sen. Moni on antanut naiselle hyviä ohjeita. Yksi on se, että nainen voi pitää sukunimensä ja antaa sen myös lapsilleen, vaikka mies ei suostuisi luopumaan omastaan.

Joku on sitä mieltä, että tämä mieskin on varmasti joutunut sukunimensä takia joskus kiusaamisen kohteeksi. Ehkä hän voisi siksi ymmärtää, että nainen ei halua tätä nimeä itselleen eikä lapsilleen.

No mietit varmaan, että mikä tämä sukunimi on, joka viittaa miehen sukuelimeen. No nainen ei ole halunnut paljastaa sitä, koska se on aika harvinainen sukunimi. Hän kertoo kuitenkin, että siinä saattaa olla mukana sana ”cock”, jota käytetään joskus, kun halutaan puhua esimerkiksi peniksestä.

Miksihän nainen ei ole kysynyt tästä suoraan mieheltä? Hänen mukaansa kyse on siitä, että hän ei halua loukata miestään, mutta jossakin vaiheessa hän joutuu sen kuitenkin jollakin tavalla tekemään.

Lähde: Mirror