Eräs mies kysyi Reddit-palvelun muilta käyttäjiltä neuvoja melko epätavallisen ongelman hoitamiseen.

Mies kertoi, että ongelma on se, ettei hän kestä vaimonsa lempinimeä. Vaimo on uhannut erota miehestä, jos mies ei ala kestämään hänen lempinimeään. Kaikki Reddit-käyttäjätkään eivät olleet miehen puolella.

Vaimo on saanut lempinimensä jo oikeastaan ennen syntymäänsä. Hänen vanhempansa luulivat saavansa pojan, mutta sieltä tulikin tyttö. Vauvaa oli kutsuttu nimellä jo mahassa ollessa. Se nimi oli tietysti pojan nimi, koska he luulivat mahassa olevan pojan.

Kun vauva syntyi, piti vauvalle kaavailtu nimi tietysti muuttaa, koska kyseessä olikin tyttövauva. Tyttöä kuitenkin alettiin kutsua tuolla pojan nimellä, joten siitä tuli hänelle lempinimi. Nimi on Michael, josta aviomies ei nyt pidä.

Aviomies on ehdottanut, että vaimo vaihtaisi lempinimekseen esimerkiksi nimen Michelle. Joku on kysynyt mieheltä joskus jopa, että onko hänen vaimonsa lempinimen syynä vaimon transsukupuolisuus.

Pariskunnalla on ollut monia aika pahojakin riitoja tuon lempinimen takia. Toivottavasti he saavat asian sovittua eivätkä eroa lempinimen takia.

Lähde: Mirror