Nyt alkoi jälleen uusi työviikko – masentaako?

Maanantai-aamuisin herätyskellon soidessa nukuttaa usein enemmän kuin esimerkiksi perjantai-aamuna. Maanantaina koko työpäiväkin voi tuntua pahemmalta kuin perjantaina.

Näin ei takuulla kuitenkaan ole, koska maanantaikin on ihan hyvä päivä tehdä töitä. Ainakin suurelle osalle meistä.

Valtaosa meistä ei joudu esimerkiksi todistamaan työpaikallaan mitään juoruilua ihmeellisempää, ja työkaverit yleensä osaavat käyttäytyä (pikkujouluja ei lasketa). On kuitenkin olemassa sellaisia töitä ja työpaikkoja, joissa ihmiset ovat joutuneet katsomaan vierestä mitä oudompia ja inhottavimpia asioita. Etkö usko? Lue tämä artikkeli. Ihmiset kertovat ällöttävimmät asiat, joiden ovat nähneet tapahtuvan työpaikalla.

Kertomuksia työpaikkojen ällöttävistä tapahtumista

”En itse työskennellyt Taco Bellissä, mutta ystäväni kyllä. Vierailin siellä usein myöhäisen iltavuoron aikoihin. Managerit saattoivat juoda alkoholia ja polttaa pilveä takahuoneessa. Kokki saattoi viedä tyttöystävänsä kylmiöön ja harrastaa siellä seksiä hänen kanssaan. Yksi ilta työntekijät virtsasivat Minigrip-pussiin ja heittelivät sitä keskenään. Oikeasti, se paikka oli aivan naurettava. En ole syönyt enää Taco Bellissä.”

”Yllätin kerran työkaverini masturboimasta kopiokoneen päällä, sillä tyttö halusi kuvata alapäätään tämän toimistuksensa aikana. Tyttö halusi antaa kuvan poikaystävälleen, joka työskenteli samassa firmassa, mutta eri osastolla.

”Työskentelin emäntänä pihviravintolassa Oklahomassa, kun olin 16-vuotias. Meillä oli kolme manageria, ja yksi heistä oli aivan kusipää. Yhtenä päivänä yksi kokeista oli leikkaamassa vihanneksia salaattipöytään, ja tämä manageri huomautti, että kokin pitäisi laittaa leikkurin suojus takaisin paikalleen. Kokki sanoi ettei tämä kannattaisi, koska se oli rikki, mutta manageri pakotti hänet laittamaan sen kuitenkin takaisin. Tuntia myöhemmin keittiöstä kuului karmea huuto, sillä tämä rikki ollut leikkuri oli katkaissut kokin etusormen irti. Juoksin avuksi ja kiedoin kokin käden pakettiin ennen ensiapuasemalle lähtöä. Sairaalassa he halusivat sormen, joten kävin hakemassa sen ravintolasta. Sormi oli vihannesten joukossa, nappasin sen ja olin juuri lähdössä, kun katsoin taakseni ja huomasin, kuinka tämä manageri otti kourallisen vihanneksia samasta kasasta ja söi ne! Hän vain nauroi ja käveli pois. Sairasta!”

”Työskentelin collegen aikaan floristille, ja toimitin kukkia hautaustoimistoon. Näin hautaustoimiston väen viettävän bileitä huoneessa, jossa myöhemmin samana päivänä pidettäisiin hautajaiset. Huoneessa oli arkku avoimena, jossa vainaja makasi, ja suoraan sen edessä pöytiä täynnä pizzaa ja drinkkejä ja huoneessa soi bilemusiikkia kaiuttimista.”

”Työskentelin koulupiirin huoltoyhtiölle ja teimme sähkötöitä koulurakennuksessa koulupäivän jälkeen. Astuimme yhteen huoneeseen ja näimme rehtorin ja yhden opettajista täydessä touhussa ja rehtorilla, joka oli mies, oli päässään peruukki.”

”Olen autojen pysäköijä Atlantassa, ja viime viikolla työkaverini löysi aseen yhden tyypin autosta ja päätti ampua sillä autotallissa.”

Näiden tarinoiden jälkeen oma työpaikka kuulostaa yhtäkkiä hyvinkin rauhalliselta, turvalliselta ja mukavalta ympäristöltä tehdä töitä, eikö vain?

Lähde: Elite