Vaikka jokainen meistä käy, ja yleensä vielä joka päivä, isolla hädällä, voi sen suorittamiseen liittyä välillä vaikeuksia.

Toiset taas haluavat ottaa tuosta nautinnosta kaiken irti ja pettyvät, jos se ei onnistu mahdollisimman ihanteellisella tavalla. Oli sinulla mitä tahansa ongelmia, jotka liittyvät kakalla käymiseen, katso tästä alta, niin löydät aika varmasti avun. Ihmettelet varmaan, miten tämä liittyy Sketsi.netin aihealueeseen? No voimme olla aika varmoja, että näitä alla olevia apukeinoja käyttämällä tunnet olosi yhtä iloiseksi, kuin esimerkiksi sen jälkeen, kun olet lukenut oikein hyvän vitsin.

  1. Hanki pöntön eteen jalkojesi sijoitusta varten jakkara, jonka avulla voit vääntää tuotoksen mahdollisimman luonnollisessa asennossa.
  2. Syö kuituja, kuten päärynöitä, omenoita, parsakaalia, avokadoja, ruisleipää ja artisokkaa, ja suolesi aktivoituu aivan varmasti.
  3. Juo tarpeeksi vettä
  4. Jotta istuntoa ei tarvitse lopettaa pahan hajun takia kesken, hanki jokin esimerkiksi laventelille tuoksuva suitsuke, jonka avulla kykenet istumaan ihan toimituksen loppumetreille asti ilman yökkäämistä.
  5. Ja jotta istuntoa ei tule lopetettua tylsyyden takia liian aikaisin, hanki mukaan jotain kivaa luettavaa, jotta jaksat punnertaa tarvittavan kauan.
  6. Hanki joogamatto, jonka avulla voit valmistautua ison hädän toimitusta varten.
  7. Tee samalla jotain hyvää luontoa ajatellen. Hanki vaikka WC-paperia, joka on luontoa säästävää.
  8. Jos et pidä lukemisesta, hanki jotain muuta mukavaa ajanvietettä, joka pitää sinut paikallasi tarpeeksi pitkään. Myynnissä on esimerkiksi WC-minigolfratoja mailoineen ja palloineen.
  9. Syö esimerkiksi jugurttia, jossa on probiootteja, joiden avulla suolesi täyttyy laadukkaalla kakalla.
  10. Muista hoitaa tehtävä loppuun asti kunnolla, kuten esimerkiksi hyvä kokki siivoaa aina jälkensä. Käytä bideetä, jotta seuraavakin istunto olisi nautinnollinen, kun paikat ovat puhtaana eivätkä esimerkiksi tulehtuneena liian likaisten paikkojen takia.

Lähde: Huffpost