Aikamatkustaja, joka on jakanut videoita tulevaisuudesta, ja jollain tavalla saanut ladattua ne nykypäivän TikTok -videopalveluun, väittää olevansa jumittuneena vuoteen 2027 ja kertoo olevansa siellä täysin yksin.

Nyt mies on jakanut uutta videomateriaalia koettelemuksestaan. TikTokin aikamatkustajaksi kutsuttu mies on kerännyt jo valtavan määrän seuraajia. Hänen mukaansa vuonna 2027 ei ole enää muita ihmisiä ja hän siksi ihan yksin.

Aikamatkustaja kertoo olevansa Espanjan Valenciassa ja ihan yksin

Mies on kertonut oleskelevansa Espanjassa, Valenciassa, jossa hän kuljeskelee pitkin autioita katuja. Miehen oikea nimi on Javier ja hän on jakanut videoita 13. helmikuuta lähtien, jolloin hän esitteli ensimmäistä kertaa Valencian tyhjiä katuja ja rantaa. Hän selitti heränneensä sairaalassa tietämättään mitä oli tapahtunut, ja kuvasi samalla TikTok -faneilleen autioituneita paikkoja.

Ensimmäisen videon alussa hän kertoi näin: ”Heräsin juuri sairaalassa enkä tiedä, mitä on tapahtunut. Tänään on 13. helmikuuta 2027, ja olen yksin kaupungissa. Ihmiskunta on kuollut sukupuuttoon, kauppakeskuksissa ei ole ketään.”

Uudessa videossaan hän kertoo, kuinka hänen on totuttava yksinäisyyteen, koska hän joutuu elämään loppuelämänsä yksin. Samalla hän astuu alas betoniportaita, jotka vievät bunkkeriin. Hän kertoo myös olevansa väsynyt eikä enää tiedä mitä tehdä tai mistä etsiä.

Vaikka videoissa näkyvissä paikoissa ei ole ketään, on siellä valoja. Nettiyhteyskin taitaa toimia, koska mies on voinut ladata videoita TikTok -palveluun vuodesta 2027 vuoteen 2021.

Videot nähneet ovat kommentoineet Javierille mm. näin:

”No, ainakin TikTok on myös tulevaisuudessa.”

”Voisitko mennä Apple -kauppaan, koska minun täytyy nähdä miltä iPhone 14 näyttää.”

Voit mennä katsomaan täältä kaikki Javierin julkaisemat videot, jotka ovat hänen mukaansa vuodesta 2027.

Lähde: Metro