Naisen treffit olivat peruuntuneet usein, joten hän keksi miehille kahden tunnin säännön

Kuva: TikTok/kristenbeatty24

Sinkkunainen nimeltään Kristen Beatty kertoi TikTok -palvelussa jakamassaan videossa erinomaisen treffisäännön, jonka hän oli keksinyt ihan itse.

Treffisääntö oli tullut hänelle mieleen sen jälkeen, kun monet sovitut treffit miesten kanssa olivat peruuntuneet. Hän oli päättänyt, että hän ei käytä aikaansa turhaan, jos treffejä ei tulekaan. Aikaa kuluu valmistautumiseen paljon esimerkiksi meikkaamiseen ja hiustenlaittoon.

Kristen on saanut nyt tarpeekseen miehistä, jotka peruvat treffit. Hänen sääntönsä koskee kahta tuntia. Jos hän ei saa sovitulta treffiseuralaiseltaan minkäänlaista viestiä ennen kahta tuntia sovittuja treffejä, hän ei ala lainkaan valmistautua, koska se yleensä tarkoittaa sitä, että treffejä ei pidetäkään.

Videossa, jonka Kristen on julkaissut, nähdään kuinka Kristen on pyjamassaan ja näyttää siltä kuin hän olisi juuri herännyt. Hän ei tee ulkonäölleen mitään, jos miehestä ei kuulu mitään. Tuon videon lopussa on kuva, jossa Kristen syö jäätelöä ja on edelleen yöpaidassaan, koska treffit peruuntuivat. Onneksi hän tällä kerralla säästi aikaansa eikä ollut turhaan laittautunut.

Katso täältä video treffiseuralaisen viestiä odottavasta pyjama päällä olevasta Kristenistä.

Lähde: Mirror


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.