Naisen oli tarkoitus huolehtia Junie -nimisestä koirasta yhdeksän päivän ajan, mutta hän muutti nopeasti mieltään. Syynä siihen oli koiran omistajan hänelle lähettämät liian tiukat säännöt. Koiralla tosin oli diabetes, mutta säännöt olivat silti liian vaikeat toteuttaa.

Olisitko itse mennyt hoitamaan koiraa, jos säännöt olisivat alla olevan laiset?

  1. Maksan sinulle 110 dollaria palveluistasi. Olet siellä varmistaaksesi, että Junieta ruokitaan, annettaan vettä ja lääkitään. Se on siitä kohtuullinen maksu.
  2. Sinun on oltava paikalla 90 % ajasta. Viime vuonna meidän ilmastointimme sammui, kun olimme töissä ja menetimme kaksi kania, koska emme olleet siellä.
  3. Kaikki hätätilanteet maksat omasta lompakostasi. Olet vastuussa Junien hoitamisesta, ja jos jotain tapahtuu valvontasi alla, se on sinun vastuullasi.
  4. Kyllä, meillä on kameroita ja tarkistamme niitä usein. Ei kavereita, juhlia tai mitään vastaavaa.
  5. Pidä puhelimessa äänet ja kovalla. En voi korostaa tätä enää enempää, kuinka paljon minua ahdistaa, jos soitan sinulle tarkistaakseni Junien voinnin, etkä vastaisi heti puhelimeen.
  6. Ja lopuksi vielä: Sinulle maksetaan palkka noin 24 tuntia paluuni jälkeen. Ennen kuin kirjoitan shekin, varmistan, ettei Junie ole ahdistunut tms.

Tuon perusteella voisi käydä helposti niin, että hoitajalle ei maksettaisi mitään tai hänen kukkaronsa oli tässä vain keventynyt. Ja tuossa oli kyse peräti viikon työstä. Nainen perui lupauksensa hoitaa koiraa.

Lähde: Mirror