Mies lähti hakemaan Mc Donaldista ruokaa kesken lapsensa syntymän – ei ollut silti lähellekään hänen pahin tekonsa

Naisen mukaan hänen kumppaninsa päätti lähteä McDonald’siin, kun hän oli synnyttämässä heidän lastaansa ja että mies on nyt hänen ex-puolisonsa.

Lapsen syntymä on yksi maagisimmista hetkistä jokaisen vanhemman elämässä, mutta tälle isälle se ei vaikuttanut sitä olevan, koska roskaruoka vei voiton. Mutta ei tämä silti ollut pahinta mitä mies teki. Hän kyllä ehti takaisin sairaalaan ennen lapsen syntymistä.

Mies ei ollut ehtinyt syömään koko ateriaa ennen kuin palasi takaisin synnytyssaliin. Hän jatkoi siellä syömistä puolisonsa katsellessa vieressä. Nainen ei olisi edes voinut syödä siitä osaa, koska hänellä oli kielto syödä mahdollisen keisarileikkauksen takia.

Kun mies oli syönyt ateriansa, hän poistui odotushuoneeseen ottamaan tirsat. Lapsi syntyi sinä aikana, joten hän ei lopulta nähnyt syntymää.

Nainen on kertonut myöhemmin, että he eivät ole enää yhdessä. Mutta ei sen takia, mitä synnytyksen aikana tapahtui. Mies oli nimittäin päättänyt jättää hänet jo ennen lapsen syntymää suunnilleen siinä vaiheessa, kun nainen oli kuudennella kuukaudella raskaana. He olivat sitä ennen olleet yhdessä yli neljä vuotta, josta naimissakin 14 kuukautta.

Olisihan mies voinut kertoa tuon jo hyvissä ajoin. Eikä se ole lapsen syy, että ei enää rakasta vaimoaan, mutta lapsi ei nähnyt nyt isäänsä ensimmäisillä hetkillään tässä maailmassa.

Lähde: Times Now


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.