Kumppanin löytäminen ei ole nykyään niin yksinkertaista. Siispä, kun viimein uskoo löytäneensä ”sen oikean”, sitä tekee usein mitä vaan saadakseen parisuhteen toimimaan. Erityisesti suhteen alkuvaiheessa molemmat osapuolet yrittävät olla olla hyväkäytöksisiä ja miellyttää toisiaan.

Jokaiselta meistä löytyy kuitenkin myös sellaisia käytöstapoja, joita emme välttämättä halua heti ensimmäisenä mainostaa uudelle ihastukselle, mutta jotka aivan varmasti paljastuvat suhteen edetessä vakavampaan suuntaan.

Tässä listattuna 14 noloa tilannetta, joista tulet löytämään itsesti ennemmin tai myöhemmin uuden kumppanisi kanssa!

1. Piereskely

Lähde
Lähde

”Huups, kyllä mäkin olen ihminen”

Pierumuurin rikkominen on usein suorin reitti siihen, että voit myös puristella finnejä, jättää sheivaamatta ja olla varomatta vessasta kantautuvia ääniä hätääsi toimittaessa.

Onneksi olkoon, et säikyttänyt häntä tiehesi, vaan teit suhteestanne entistä vapaamman ja seksikkäämmän!

2. Hän sattumalta tapaa vanhempasi aivan liian aikaisin…

Lähde
Lähde

Olit suunnitellut tarkkaan, missä vaiheessa esittelet uuden kumppanin vanhemmillesi ja kuinka valmistelet kumppanisi tapaamaan heidät. Kaikki ei kuitenkaan aina suju niinkuin suunnittelee ja nyt vanhempasi seisovat sunnuntaiaamun ratoksi eteisessäsi kättelemässä puolialastonsa yövierastasi.

Tällä hetkellä toivot, että olisit ehtinyt selittää kumppanillesi edes osan perheesi omituisuudesta ja odotat hetkeä, jolloin pääset todistelemaan kumppanillesi olevasi ”itse kyllä ihan normaali”.

3. Kun hän löytää postimerkkikokoelmasi ja Justin Bieber-fanituotelaatikkosi…

Lähde
Lähde

…tai mitä tahansa muita todisteita jostain niin friikeistä intohimon kohteistasi/harrastuksistasi, että ne ylittävät jo ”söpösti noloa”-kategorian.

4. Kerrot hänelle, että tutustuessanne valehtelit suurin piirtein kaikesta, jotta saisit hänet seurustelemaan kanssasi

Lähde
Lähde

”Siis kyllä mä tykkään urheilla, mutta se maratoni josta kerroin, sitä mä en oikeastaan kyllä juossu… Yritin vaan tehdä vaikutuksen suhun..”

Kuulostaako tutulta? Me ymmärrämme. Toivotaan että kumppanisikin.

5. Jätät kumppanisi ensi kertaa yksin ystäviesi seuraan

Lähde
Lähde

Olette viettämässä iltaa ja poistut hetkeksi vessaan jättäen kultasi ensi kertaa yksin ystäviesi armoille. Tunnetta voi verrata siihen, kun hyvästelet lapsesi koulun pihalla ihka ensimmäisenä koulupäivänä – he ovat nyt omillaan ja heidän täytyy oppia pärjäämään.

Niin kauan kun kukaan ei ota puheeksi sitä, kuinka kuhertelit lukiossa opettajasi kanssa tai sitä, miksi pääsiäisen lasketteluloma oikeasti päättyi osaltasi sairaalaan, kaikki on hyvin.

6. Kerrot hänelle seksuaalisista haluistasi

Lähde
Lähde

”Ahh, ehkä voisit vähän hmm, kuristaa ? Laita kädet kaulalleni, juuri noin… Vähän niinkuin Edward Cullen siinä Twilight-leffassa, vampyyrityyliin… Jooko?”

Hyvin meni.

7. Kun kumppanillesi paljastuu, kuinka todellisuudessa syöt

Lähde
Lähde

”Oletko varma, että tuosta annoksesta riittää meille molemmille? Pitäisikö ottaa varmuuden vuoksi omat…?”

Todellakin pitäisi.

Treffeillä ravintolassa tilaat terveellisen aterian, syöt hitaasti ja säädyllisesti ja kieltäydyt hymyillen jälkiruoasta, koska ”olet jo niin täynnä”. Kotiin päästyäsi kaivat ensitöiksesi keittiön kaapit ympäri ja linnottaudut sohvalle rakkaiden Ben&Jerry’s purnukoiden ja sipsipussien kera, dippejä unohtamatta. Kuulostaako tutulta?

Kumppanisi huomaa todelliset ruokailutottumuksesi ennemmin tai myöhemmin. Älä häpeile näyttää niitä, näin säästytte monilta selityksiltä!

8. Vessakäynnit

Lähde
Lähde

Ensimmäisten seurustelukuukausien aikana, eteenkin suhteen naisosapuolilla, on tapana keksiä mitä omituisimpia tempauksia peittääkseen vessasta kantautuvat äänet, tehden täten meneillään olevasta toimituksesta usein vaan entistäkin selvempää.

9. Törmäätte eksääsi

Lähde
Lähde

– ”Ai, en tiennytkään, että sinulla on sisaruksia.”

Yleensä nämä tilanteet tulevat kaiken kukkuraksi täysin puun takaa, eikä niihin ehdi millään tapaa varautua. Kiusallista jokaiselle osapuolelle.

10. Neuvottelut siitä, kuinka usein teidän tulisi nähdä

Lähde
Lähde

Häpeät myöntää tätä, mutta sisimmissäsi haluaisit olla tuoreen kumppanisi kanssa niiiin paljon kuin mahdollista. Et kuitenkaan halua paljastaa tätä kullallesi, jottein hän pidä sinua omistushaluisena sekopäänä.

11. Edellisten seksikumppaneiden määrä

Lähde
Lähde

Valehdellako, vai kertoako totuus? Tätä kiusallista tilannetta harvoin ainakaan helpottaa, jos yrität välttää totuuden kertomisen vastaamalla: ”En muista”.

12. Laskun maksaminen

Lähde
Lähde

Suhteen alussa molemmat yrittävät päästä selville toisen taloudellisesta tilanteesta ja usein tulee pähkäiltyä, mihin toisella on varaa ja mihin ei.

Miten menetellä laskun suhteen… Puolitetaanko, maksanko itse, vai annanko hänen maksaa? Koska molemmat haluavat toimia oikein, menee maksutilanne usein vaikeaksi. Eikä kiusallisuutta helpota se, jos alatte kinastella maksamisesta keskellä ravintolaa.

13. Ehkäisykeskustelu

kondomi-sketsi-viihde
Lähde

Harvan mielestä on miellyttävää puhua sukupuolitaudeista tai ehkäisystä. Tämä keskustelu on kuitenkin käytävä aikaisin, jottei teillä ole jotain piakkoin jotain hieman vakavampaa mietittävää.

14. Lähetät vahingossa kumppanillesi viestin, joka on tarkoitettu ystävällesi

Lähde
Lähde

”Sillä on niin upee six pack… Ja eilen se sano mulle ekaa kertaa, et on ihastunu muhun!”

Uups, sydämenmuotoisten silmälasiesi läpi ei ilmeisesti ole kovin kummoinen näkyvyys, sillä viestisi lähti ystäviesi ryhmächatin sijaan omalle kullallesi.

Älä huoli, hän pitää vahinkoasi hellyyttävänä!

Lähde: Elitedaily