Tiedätkö leffan nimeltään Miehet mustissa (Men In Black)? Siinähän oli avaruusolentoja, jotka elivät meidän keskuudessamme, joista suurin osa ei ollut tietoisia.

Reilu kolmekymppinen nainen nimeltään Bela kertoo elävänsä oikeasti tuollaisessa maailmassa. Hän on kyllästynyt miehiin, jotka elävät maapallolla. Hän väittää, että juuri kun hän oli huomannut sen, hän tapasi avaruusolennon.

Avaruusolento oli vienyt hänet alukseen, jossa oli viisi olentoa. Ne olivat erittäin pitkiä ja hoikkia ja vähän ihmisten tyylisiä. Hän pystyi telepaattisesti ymmärtämään mitä olennot kertoivat hänelle. Olennot olivat vähän vihertäviä, suurisilmäisiä ja niillä oli ihmisten kaltaisia piirteitä, kuten kulmakarvat.

Bela luuli, ettei pääse alukselta enää koskaan pois, mutta oli väärässä. Kyse olikin vain ihastumisesta. Yksi avaruusolennoista oli nimittäin osoittanut ihastuneensa Belaan. Belasta taas tuntui kuin hän olisi rakastunut 100 kertaa vahvemmin kuin koskaan ennen.

Bela palasi kotiplaneetalle 20 minuutin kuluttua. Mutta nyt hän toivoo, että pääsisi taas tapaamaan tämän avaruusolennon ja käymään jopa olennon kotipaikassa, joka sijaitsee Andromedan galaksissa.

Lähde: Nypost