Veljenpojan vierailu setänsä luona päättyi outoon tilanteeseen – jäi kiinni likaisten kalsareiden varastamisesta

Eräs mies oli pyytänyt Reddit-palvelussa muiden mielipidettä hänen vaikeasta tilanteestaan.

Hän kertoi, että hänen veljenpoikansa oli asunut hänen luonaan. Pojalla oli ollut ongelmia äitinsä kanssa, joten hän oli ajatellut pojan setänä auttavan poikaa ja oli majoittanut hänet.

Poika oli kuitenkin jäänyt kiinni siitä, että hän oli varastanut setänsä likapyykin, joten setä oli lähettänyt pojan takaisin äidilleen. Setä on nyt loukkaantunut ja halusi, että muut auttaisivat häntä tässä tilanteessa.

Tilanne oli kehittynyt vähitellen. Mies oli huomannut ensin, että hänen likaiset kalsarinsa olivat kadonneet. Hän ajatteli, että hän on ehkä heittänyt ne pois. Mutta kun häneltä alkoi vähitellen katoamaan muutakin pyykkiä, hän ei enää uskonut tuohon teoriaan. Hän meni vierashuoneeseen, jossa poika heillä asui ja kaikki alusvaatteet olivat siellä kaapissa.

Miehen vaimo ymmärsi miksi mies ei halunnut pojan enää asuvan heillä, mutta moni muu hänen läheisensä ei ymmärtänyt. Hänen vaimonsa perhe ei tätä ymmärtänyt, joten vaimokin kärsii tästä tilanteesta nyt. Mutta Reddit-palvelun käyttäjät ymmärtävät. Moni otti siellä miehen puolen. Joidenkin mielestä tämä poika tarvitsi apua, koska hän teki näin oudon asian.

Lähde: Mirror


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.