Persoonallisuuksia on neljää väriä: punainen, oranssi, keltainen ja vihreä – katso mikä on sinun

On tärkeää tietää, minkä tyyppinen persoonallisuus sinulla on, koska persoonallisuutesi vaikuttaa ajattelutapaasi ja päätöksentekoosi.

Se opastaa valitsemaan ystäviä ja puolisoita, ja se voi auttaa selittämään tekemiäsi päätöksiä ja antaa syitä sille, miksi olet toiminut milläkin tavalla.

Personnallisuuksia voidaan määritellä monilla eri tavoilla. Eräs lähestymistapa persoonallisuuksien maailmaan käyttää neljää väriä, joista jokaisella on oma ainutlaatuinen tapansa toimia eri tilanteissa, ilmaista itseään, ratkaista ongelmia ja olla vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa. Nämä persoonallisuuden neljä väriä ovat punainen, oranssi, keltainen ja vihreä.

Katso tästä alta minkä värinen näistä sinä olet!

1. Punainen

Jos olet punainen, uskot että asiat hoituvat suorittamalla. Et teeskentele olevasi jotain muuta kuin olet eikä sinulla ole vaikeuksia ilmaista mielipiteitäsi. Näet maailman mustavalkoisena.

Olet ahkera ja teet vakaita päätöksiä, olet itsevarma ja sinulla on hyvät johtamiskyvyt. Haluat ehdottomasti olla vastuussa, jos sitä pyydetään.

2. Oranssi

Jos olet oranssi ihminen, kaipaat rauhaa ja harmoniaa. Olet rauhantekijä, ja sinulla on monia hienoja ominaisuuksia, kuten uskollisuus, omistautuminen, ystävällisyys ja hyvät yhteistyötaidot. Olet loistava kuuntelija.

Teet melkein mitä tahansa auttaaksesi ihmisiä saamaan merkityksen heidän elämälleen. Haluat, että kaikki tulevat toimeen ja menestyvät.

3. Keltainen

Keltaisen persoonallisuuden ihmiset ovat visionäärejä, syvällisiä ajattelijoita ja ongelmanratkaisijoita. He miettivät jatkuvasti, kuinka asiat voisi tehdä vieläkin paremmin, ja heidän elämänsä tarkoitus on muuttaa asioita. Jos olet keltainen, et välttele haasteita tai ongelmia.

Et halua, että asiat pysyvät aina ennallaan, vaan haluat parantaa niitä. Kun muut jo luovuttavat jonkin ongelman edessä, keltainen jatkaa ja ratkaisee sen lopulta ja on siitä hyvin iloinen.

4. Vihreä

Vihreät haluavat kokea kaiken mahdollisen ja ihan missä tahansa. He ovat luovia, innovatiivisia, intuitiivisia, emotionaalisia, innostuneita, intohimoisia sekä rakastavat pitää hauskaa ja nauttivat ehdottomasti omien asioiden tekemisestä sen sijaan, että seuraisivat vain muiden toimintaa.

He ovat tunnettuja innovatiivisuudestaan ja uusien sovellusten luomisesta jo olemassa oleville tuotteille ja palveluille. Heidän ideoillaan ei ole mitään rajaa. He noudattavat niiden toteuttamisessa mieluiten aavistusta siitä, miten jokin voisi toimia. He eivät toimi siten kovin loogisesti. Heidän koko syynä elää on tehdä näitä muutoksia ja toteutuksia.

Lähde: Yourtango


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.