Käyttäjä nimeltään aus556762 jakoi Reddit-palvelussa kuvan kummalliselta näyttävältä ja mädältä lihalta haisevasta mustekalalta näyttävästä olennosta, johon hän oli metsässä kompastunut. Hajun erotti miehen mukaan vielä metrinkin päästä. Paikkana oli Queensland, Australia.

Hän ei tiennyt mikä tämä kummallisuus oli. Aika harvinainenkin se taitaa olla, koska Mirror-lehtikin uutisoi tästä hänen löydöstään. Monien mielestä olennosta tuli mieleen kauhuohjelmat, kuten leffa Resident Evil tai TV-sarja Stranger Things.

Eräs kuvan nähnyt tiesi kertoa, että kyseessä oli sieni, jota kutsutaan nimellä stinkhorn. Sieni haisee mädänneelle lihalle, jotta se houkuttelisi kärpäsiä, jotka pölyttävät sitä. Jollakin oli jopa pihallaan tällaisia ja he kertoivat, että ne haisevat ihan ruumiille ja ne kannattaa polttaa.

Joku tiesi kertoa, että sienessä haisee vain sen päässä oleva ruskea osa. Sieni saattaa olla jopa syötävä siinä vaiheessa, kun se on vielä ihan tuore, mutta sitä tuskin kannattaa kokeilla.