Onko päässäsi korvamato? – näin siitä pääsee eroon heti

Se ärsyttävä biisi, jota et halua kuulla, soi radiossa tietysti juuri sillä hetkellä, kun et sitä varsinkaan kaipaisi.

Biisin mukana korvaasi nimittäin pääsee matelemaan korvamato. Se mato saa tämän biisin soimaan päässäsi yhä uudelleen ja uudelleen. Mutta miksi se saa tällaista aikaiseksi ja miten sen saa sieltä pois?

Jos olet nainen, siedät tätä kauemmin kuin mies. Muusikot taas vetävät korvamatoja puoleensa muita enemmän. Mutta jokainen niistä kärsii, joten nämä olivat tässä vain turhia nippelitietoja.

Näin pääset korvamadoista eroon – ei tarvita suihkeita eikä myrkkyjä

Jotta pääset eroon tästä ikävästä madosta, pitää sinun ymmärtää mitä aivoissasi tapahtuu. Tällä pääsi sisällä olevalla ystävällä on kuitenkin hyvä syy kiinnittää huomiosi. Huomion tarkoitus on kertoa sinulle, että hidasta vähän ja älä ole niin stressaantunut. Et saa lopulta tehtyä mitään, jos vain kiirehdit jokaista asiaa. Aivosi tietää, että sinun pitäisi vaihtaa vaihdetta pienempään. Jokaisella korvamadolla on vain hyvät aikeet. Ne yrittävät saada sinulle voimasi takaisin.

Toinen keino lopettaa päässäsi soivan kappaleen jatkuva soiminen, on kuunnella tämä kappale kokonaan. Anna korvamadon nauttia koko kappaleen kuuntelemisesta, jonka jälkeen se ehkä saa sen mitä on korvastasi hakenut ja lähtee sieltä pois. Se voi palata pian takaisin, mutta saat olla ainakin hetken rauhassa.

Korvamato ei pidä siitä, että teet ristisanatehtäviä tai jotain muita asioita, jotka vaativat aivosi huomion. Jos tämä mato ei ole huomion keskipisteenä, se lähtee pois korvastasi jonkun toisen korvaan, joka kohtelee sitä paremmin.

Lähde: Yourtango


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta