Mies kertoi vaimonsa tavasta ostella outoja asioita – tämä viimeisen niistä oli omituisin

Kuva: Twitter/southard01

33-vuotias Aaron Southard on kertonut Twitterissä 31-vuotiaan kampaajavaimonsa Sarahin oudosta tavasta ostella netistä erikoisia asioita. Tämä viimeisin ostos niistä oli tähän mennessä kaikista omituisin, joka sai miehen nauramaan hysteerisesti.

Tämä ostos oli pieni sängynrunko, jonka mukana tuli kaksi pientä tyynyä. Se näytti ihan nukkekodin huonekalulta, mutta ei ollut. Se oli tarkoitettu keittiösienelle, joka näytti tässä sängyssä olevalta patjalta. Hauska ideahan tämä on, mutta onko tällainen kovin tarpeellinen?

Aaron kertoo, että on tottunut jo siihen, että heille saapuu joka päivä jotain vaimon kummallisia tilauksia. Kerran vaimo oli tilannut heidän pihalleen puhallettavan suuren mäen sisältävän uima-altaan. Mutta tämä viimeisen oli sitäkin kummallisempi hankinta.

Monet ovat kommentoineet Aaronille tästä ja moni haluaa nyt yllättäen hankkia samanlaisen sängyn keittiöpesusienelle. Yksi kommentoija kertoi vaimonsa hankkineen tätäkin kummallisemman asian, joka oli hyvässä alennuksessa oleva koiran sänky. Heillä ei ole edes koiraa.

Oletko sinä tai puolisosi hankkinut joskus joitain kummallisia asioita? Kerro niistä muillekin!

Lähde: Mirror


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.