Miehen tyttöystävä käsitti tatuoinnin syyn täysin väärin – tämän takia mies ei tohdi paljastaa oikeaa syytä

Se on totta, että monet ottavat tatuoinnin rakkaansa takia. Siinä voi esimerkiksi lukea rakkaan nimi.

Mirror-sivustolla kerrotaan miehestä, jonka tyttöystävä luuli, että miehen ottama tatuointi liittyy jotenkin häneen. Mies ei tohdi kertoa mistä tatuoinnissa on oikeasti kyse. Mies on nyt huolissaan siitä, että jos hän joutuu valehtelemaan tästä tyttöystävälleen koko loppu elämänsä.

Tatuointi on numero 12 ja se on sininen. Hän valitsi tämän numeron sen takia, koska hän on fanittanut koko elämänsä ajan amerikkalaista jalkapallopelaajaa Tom Bradyä, jonka pelinumero tämä numero on. Sininen väri tulee Bradyn joukkueen New England Patriotsin väreistä.

Kun mies kertoi tyttöystävälleen, että nyt hän on ottanut vihdoin tatuoinnin, joka on hänelle tarpeeksi merkityksellinen, tyttöystävä purskahti kyyneliin. Hän nimittäin luuli, että numero 12 viittaa vuoteen 2012, jolloin he alkoivat seurustella.

Mies ei kykene kertomaan tyttöystävälleen, että Tom Brady on hänelle tyttöystävää tärkeämpi. Ehkä olisi kannattanut sanoa se heti. Nyt tyttöystävä taitaa loukkaantua entistä enemmän, varsinkin jos lukee tämän uutisen, josta varmasti tunnistaa itsensä.

Lähde: Mirror


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.