Maailma on täynnä ennätyksiä, joita rikkoa. Scoopwhoop-sivustolle on kerätty yhteen maailman hulvattomimmat ennätykset.

1. Maailman pisin pieru
Bernard Clemmens piereskeli suoratoistona 2 minuuttia ja 42 sekunnin ajan, joka on tämänhetkinen maailman ennätys.

2. Korkein Mohawk maailmassa
Korkein Mohawk on 113,5 cm korkea ja se kuuluu japanilaiselle Kazuhiro Watanabelle.

3. Suurin sipuli maailmassa
Puutarhuri, Tony Glover, kasvatti sipulin, joka painoi 8 kg 476 grammaa. Hän on varmasti itkenyt onnen kyyneleitä, varsinkin kun on pilkkonut tätä sipulia.

4. Suurin määrä pingviiniksi pukeutuneita ihmisiä
Lontoossa 373 pingviinipukuun pukeutunutta ihmistä kokoontui yhteen ja tämä päätyi maailmanennätykseksi. Korona-aikana tätä ennätystä tuskin tullaan rikkomaan.

5. Pisimmät kynnet maailmassa
Kynsien pureskelu saavutetaan Las Vegasissa asuvalla Christine Waltonin kynnet on mitattu vuonna 2011 maailman pisimmäksi eikä kukaan ole tätä ennätystä vielä rikkonut. Ne olivat yhteensä yli 6 metriä pitkät.

6. Pisimmät silmäripset maailmassa
Valitettavasti maailman pisimmät silmäripset eivät kuulu naiselle. Onnekas kaveri, jolla on maailman pisimmät ripset, on ukrainalainen mies nimeltään Valery Smagliy. Hänen ripsiensä pituus on tällä hetkellä 3 senttimetriä. Mikä on hänen salaisuutensa? No, hän pitää mieluummin itsellä tämän salaisuuden.

7. Pisimmät korvakarvat maailmassa
Maailman pisimmät korvakarvat kuuluvat intialaiselle miehelle nimeltään Radhakant Bajpai! Vaikka hänen vaimonsa ei hyväksy pitkiä korvakarvoja, hänellä ei ole aikomustakaan leikata niitä, koska hän uskoo vakaasti, että ne tuovat hänelle onnea. Ne ovat 25 senttimetriä pitkät!

8. Pisin nenä maailmassa
Maailman pisin nenä kuuluu turkkilaiselle miehelle nimeltään Mehmet Ozyurek, jonka nenä on 8,8 cm pitkä.

9. Suurin munakas maailmassa
Uskomattomat 6466 kiloa painava maailman suurin munakas tehtiin käyttämällä 145000 munaa, 400 litraa öljyä ja 100 kiloa voita.

10. Maailman levein suu
Maailman levein suu kuuluu Angolasta kotoisin olevalle Francisco Domingos Joaquimille, joka voi venyttää suunsa 17 sentin levyiseksi.

11. Äänekkäin huuto maailmassa
Jill Drakella sattuu olemaan maailman kovin huutoääni. Onneksi tai valitettavasti hän sattuu olemaan myös kouluavustaja. 129 desibelin suuruisella huudollaan hän varmasti karkottaa monet läheltään.

12. Maailman ohuin lateksikondomi
Valmistaja Guangzhou Daming United Rubber Products Ltd (Kiina), Aoni ultraohut 001 luonnonkumilateksi kondomi on ohuin maailmassa. Se on vain noin 0.00356 senttimetriä paksu.

Lähde: Scoopwhoop