Täysin väärä aika ottaa tällainen tatuointi – nyt nainen kärsii tästä epäonnestaan

Mikä voisi olla huonoin mahdollinen tatuointi ottaa juuri ennen kuin koronapandemia on alkanut?

Eräs nainen on ottanut juuri sellaisen tatuoinnin, kun oli 4. maaliskuuta 2020 eli pandemia ei ollut vielä alkanut kunnolla. Kukaan ei tainnut silloin vielä tietää, että me tulemme käyttämään kasvomaskeja kaikkialla. Naisen tatuoinnista kerrotaan Mirror-lehdessä.

Nainen on piilotellut tatuointiaan muilta jo lähes vuoden ajan. Siinä nimittäin lukee jotain sellaista, jota hän häpeää. Onneksi hän osaa myös nauraa tälle vähän. Tatuoinnissa lukee näin ”Rohkea ja radikaali kieltäytyminen kasvomaskin käytöstä.”

Jos nainen olisi tiennyt, että kasvomaskin käytöstä tulee jopa pakko, hän olisi tuskin ottanut tällaista tatuointia. Kun hän uskalsi vihdoin kertoa tästä tatuoinnista muille, sai hän vastata moniin kysymyksiin. Joku kysyi esimerkiksi, että aikooko hän peittää tämän toisella tatuoinnilla. Ehkä kannattaisi, koska tatuointi näkyy, jos hän pitää päällään t-paitaa. Se on nimittäin hänen käsivarressaan.

Nainen ei kertonut, että miksi hän halusi tällaisen tekstin käteensä juuri tuolloin. Olisi ehkä kannattanut odottaa muutama päivä ja miettiä. Silloin hän ei enää olisi tätä halunnut, nimittäin tämä päivä taisi olla viimeisiä päiviä ennen kuin pandemia alkoi. Suomessa toki kasvomaskit tulivat käyttöön vähän myöhemmin, mutta monissa muissa maissa ne tulivat jo aiemmin.

Jos nainen pitää kasvoillaan kasvonaamiota, silloin hän ehkä kehtaisi pitää myös t-paitaa?

Lähde: Mirror


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.