Sinäkin taidat viettää paljon aikaa kotona? Ehkä teet etätöitä ja näet työkaverisi vain netin välityksellä.

Kun korona on ohi (toivottavasti jonain päivänä) voi olla vaikeaa palata takaisin normaaliin maailmaan. Vai voiko tämä maailma enää koskaan olla entisensä?

Jollain tavalla me kuitenkin jossakin vaiheessa palataan siihen entiseen tai sen tyyppiseen maailmaan. Se ei tule olemaan helppoa. Et voi enää mussuttaa salaa sipsejä, samalla kun olet mukana kokouksessa. Kaikki näkevät sinut ja kaiken mitä teet. Nenääkään et voi enää kaivaa, kuten olet voinut tehdä, jos olet tehnyt sen piilossa kameralta. Kaikki myös kuulevat sinut, koska et voi pistää ääniä pois päältä, kuten voit tehdä videoneuvotteluissa.

Ei kuitenkaan hätää, koska joku on tehnyt opetusvideon siitä, kuinka taas toimia, kun maailmalla ei enää ole koronapandemiaa. Se opettaa sinua elämähallintaan liittyvissä asioissa. Me kaikki joudumme opettelemaan näitä asioita uudelleen.

Katso opetusvideo tästä alta tai täältä.