Chicagossa asuva mies, Adam Selzer, on ottanut sarjan valokuvia housuista, jotka hän on jäädyttänyt pystyasentoon. Hän on sijoittanut niitä pitkin kaupunkia. Tästä chicagolaisesta retkioppaasta ja historioitsijasta on tullut jonkin sortin sosiaalisen median ilmiö tällä erikoisella suunnitelmallaan jäädyttää housut niin, että ne näyttävät siltä, kuin ne olisivat näkymättömän henkilön päällä.

Joidenkin mielestä Adam on toteuttanut tämän idean sen takia, että hän saa niillä varattua parkkipaikkoja, koska moni näistä jäädytetyistä housuista sijaitsee tyhjällä parkkipaikalla. Chicagolaisilla onkin tapana mitä erikoisimmilla tavoilla varata parkkipaikkoja, jotka on puhdistettu lumesta. Varauksia on tehty esimerkiksi käyttäen tuoleja, pöytiä ja koreja.

Adam on ehkä osittain tehnyt tämän vitsinä, mutta tämä on kätevä tapa myös parkkipaikan varaamiseen. Julkisuuttakin hän on kuvillaan saanut, joten syitä tähän on ehkä useampiakin. Katso vielä tästä alta, että miltä nämä jäädytetyt housut kaduilla näyttävät.

Man uses frozen pants to save parking spots in Chicago

Jos video ei näy, voit avata sen myös tästä.

Lähde: Snopes