Jääkaapissa säilytetään yleensä vain sellaisia asioita, joita syödään ja juodaan. Osa lääkkeistäkin pitää säilyttää kylmässä, johon jääkaappi sopii hyvin.

Mirror-sivusto kertoo kuitenkin erikoisesta asiasta, jota eräs mies säilyttää jääkaapissaan. Mies on nimeltään Steve. Hän kuvasi videon jääkaappinsa sisältä, koska halusi esitellä siellä olevaa juustolaatikkoa. Mutta videon nähneet kiinnittivät huomion ihan muuhun. Hänen jääkaapissaan näytti nimittäin olevan myös DVD-kokoelma.

Elokuvakokoelmaa ei kieltämättä näe kovin usein säilytettävän jääkaapissa. Mutta Steve kertoi tälle erikoiselle säilytyspaikalle hyvän syyn. Hän oli lukenut jo 90-luvun lopulla Weekly World News -sivustolta artikkelin, jossa kerrottiin kuinka DVD-levyjen säilyttäminen kylmässä saa ne soimaan paremmin ja myös äänenlaatu on silloin parempi sekä kuva selkeämpi.

Steve on säilyttänyt tämän artikkelin lukemisen jälkeen DVD- ja Blu-ray-levynsä jääkaapissa eli jo 27 vuoden ajan. Aika erikoista, mutta jos tämä on totta, pitääkin hankkia suurempi jääkaappi.

Lähde: Mirror