Huumori on suorastaan lääkettä, joka toimii moneen vaivaan. Sen avulla saadaan nauraa usein. Naurunhan sanotaan pidentävän ikää.

On kuitenkin tietty ikä, jonka jälkeen huumorintaju alkaa vähentyä. Ainakin tämän Independent-sivuston uutisen mukaan. Siinä kerrotaan, kuinka kaksi kauppakorkeakoulun tutkijaa Kalifornian Stanfordin yliopistosta teki tutkimuksen, jossa paljastui, että ihmisten nauramisen tai hymyilemisen määrä alkaa laskea 23-vuotiaana.

Tälle oli hyvä syykin, että miksi tämä huumorintajun vähentyminen tapahtuu juuri tässä iässä. Se on nimittäin keski-ikä sille, kun siirrytään työelämään. Sehän tarkoittaa sitä, että työelämä on liian totista. Onneksi on Sketsi.net, joka auttaa pääsemään takaisin huumorintajuiseen tilaan, jos työ meinaa tehdä huumorintajuttomaksi.

Tässä tutkimuksessa saatiin selville myös se kuinka keskimäärin nelivuotias lapsi nauraa jopa 300 kertaa päivässä, kun taas keskimäärin 40-vuotias nauraa 300 kertaa 10 viikon aikana. Kun muistat lukea Sketsi.netin hauskoja juttuja joka päivä, naurat joka päivä, vaikka olisit kuinka kiinni huumorintajuttomassa työelämässä.

Älä koskaan unohda, kuinka tärkeää on pitää yllä elintärkeää huumorintajuasi!