Pojat siistivät kodin uskomattoman nopeasti, kun äiti ilmoitti olevansa pian kotona – katso video pikasiivouksesta

Tässä on hyvä opetusvideo siitä, kuinka koti saadaan siistiksi alle minuutissa.

Videossa pojat saavat tiedon siitä, että äiti on pian kotona. Kodin pitäisi olla siihen mennessä siisti. Sitä se ei todellakaan vielä alla olevan videon alussa ole. Mutta ei hätää, koska näillä pojilla on erikoinen taito. He osaavat siivota paljon normaalia nopeammalla tavalla.

Monet siivoukseen liittyvät tehtävät sujuvat kuin huomaamatta muiden siivoustöiden lomassa. Esimerkiksi roskat sujahtavat roskikseen lähes itsestään. Vessat peilit ovat puhtaat hetkessä ja sängynpetaukseen ei kulu aikaa kuin sekunti.

Katso tämä hauska video, jossa koti on hetkessä siisti. Videon saa auki myös tästä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.