Hyvää Popcorn-päivää! – katso miltä näyttää, kun 45 kiloa maissinjyviä muuttuu popcorniksi!

Tänään tiistaina 19. helmikuuta 2021 vietetään Popcorn-päivää.

Koska tämän kunniaksi meidän piti tietysti etsiä jotain tähän paukkumaissiin liittyvää hauskaa, tässä alla on nyt sellainen videon muodossa. Popcornin syöminenkin on toki sinällään jo hauskaa. Mutta ehkä vieläkin hauskempaa on sen tekeminen.

Popcornin teko voi tuntua jopa jännittävältä. Sitä hetkeä on jännä odotella, että milloin maissinjyvät alkavat paukkua. Tässä alla olevassa videossa se hetki on vieläkin jännittävämpää, koska maissinjyviä on peräti 45 kilon verran.

Tällainen määrä olisi vaikea paukuttaa sisätiloissa, joten nämä miehet ovat keksineet tehdä sen nuotion ääressä. Astiankin täytyy olla paljon normaalia suurempi. Katso kuinka hienolta näyttää, kun maissinjyvät alkavat paukahdella.

Näet massiivisen maissinjyvien paukkeen edessäsi myös, kun klikkaat tästä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.