Sinäkään et voi tietää ihan kaikkea. Tässä on 10 faktaa, joista kaikista et tätä ennen taatusti tiennyt.

  1. Coca-Cola oli ensin vihreää. Tämä tosin on huhu, mutta oletko kuullut siitä tätä ennen?
  2. Ketsuppia on käytetty lääkkeenä. Tämä on totta. 1830-luvulla sitä myytiin lääkkeenä ja jopa pillerien muodossa. Siihen aikaan ketsupit saattoivat olla myrkyllisiä, eikä ketsupin ajateltu kovin pitkään olevan lääkkeeksi sopivaa.
  3. Jokaisella ihmisellä on ainutlaatuinen kielenjälki (ei kannata nuoleskella rikospaikalla!). Tämä on enemmän ja vähemmän totta.
  1. Leonardo Da Vinci osasi kirjoittaa yhdellä kädellä, ja piirtää toisella kädellä, samaan aikaan. Tämä voi olla totta, mutta silminnäkijöitä ei löydy.
  1. Huulipunassa on kalaa. Tämä on totta. Kalansuomut saavat huulipunan kiiltämään paremmin kuin mikään muu, jota on kokeiltu.
  2. Sellerissä on negatiivisia kaloreita! Sen syöminen kuluttaa enemmän kaloreita, kuin minkä verran siitä saadaan kaloreita, kun sitä syödään. Samaa voidaan sanoa myös omenoista. Ja tämä on ihan totta, jos näitä pureskellaan kunnolla ennen nielemistä.
  3. Naisista 90 prosenttia kääntyy liikkeeseen, esimerkiksi vaateliikkeeseen, tullessaan oikealle. Kukaan ei tiedä miksi.
  4. Maailman suurin viinitynnyri on Heidelbergissä, Saksassa. Sketsi.net ei ole nähnyt tätä omin silmin, mutta ehkä tämä on silti totta.
  5. Kissan virtsa hehkuu mustan valon alla.
  6. Jokainen korttipakan kuningas edustaa suurta historiallista kuningasta.

Patakuningas = kuningas Daavid

Ristikuningas = Aleksanteri suuri

Herttakuningas = Kaarle Suuri

Ruutukuningas = Julius Caesar

Olitko jo kuullut näistä kaikista? Jaa tämä kavereillesikin, jotta hekin osaavat erottaa huhut faktoista.

Lähde: Superkids