Se miltä juomasi tee näyttää, kertoo sinusta jotain hauskaa

Jos juot teetä, voit tehdä tämän hauskan testin. Siinä sinun täytyy vain katsoa, miltä se tee näyttää, jota yleensä juot. Sen perusteella sinusta voidaan kertoa jotain mielenkiintoista. Nyt sitä teetä kuppiin ja katse tähän alas.

Musta tee – Haluat pitää asiat yksinkertaisina, mutta oikeasti olet sääntöjen rikkoja. Haluaisit juoda mustaa kahvia, mutta teeskentelet ja juotkin mustaa teetä. Ehkä kuitenkin unohdit vain ostaa kaupasta maitoa?

Haudutettu – Olet niitä ärsyttäviä tyyppejä, jotka jättävät teepussin veteen liian pitkäksi ajaksi. Tämä tarkoittaa sitä, että sinulla on erittäin vahvoja mielipiteitä lähes kaikesta. Ja rakastat niiden jakamista muille. Väristä ei voi sanoa mitään, koska tässä ei ole kyse teelaadusta eikä siitä laitatko teehen maitoa.

Tee englantilaiseen tapaan – Tämän teen (Builder’s brew) valmistaminen on tarkkaa hommaa, jossa kupinkin on hyvä olla tarpeeksi lämmin. Maitoa lisätään tilkka, joten tästä teestä tulee aika vaaleanruskeaa. Tämän teen juojana olet luotettava ja osaat pitää pääsi kylmänä. Olet teen suhteen erittäin tarkka.

Tasaisen värinen – Jos teesi pintaa katsoessa ei nähdä kuin yhtä väriä, olet sellainen tyyppi, johon voi luottaa. Tiedät tarkalleen mistä pidät ja miten voit sen saada.

Beige – Jos teesi on väriltään beigeä, olet aika tylsä tyyppi. Taidat mennä nukkumaankin joka ilta jo ennen kuin kello on edes 21?

Huolimattomasti tehty – Tämä tee voi olla väriltään mitä tahansa, mutta tätä teetä katsoessa näkee heti, että sen tekijä on tehnyt sen huolimattomasti. Kupin reunalla voi olla roiskeita tai jopa pöydällä, jossa teekuppi on. Taidat juoda teetä aika harvoin ja nyt teeskentelit, että pidät sen juomisesta, jotta saisit tietää millaisen tuloksen tästä testistä saat.

Vaniljan värinen – Tässä teessä ei ole juurikaan teetä, vaan enimmäkseen maitoa. Pidät maidosta, mutta teeskentelet, että juotkin teetä. Häpeätkö maidonjuomista, koska mielestäsi se on vauvojen ja pienten lasten juomaa?

Pelkkää vettä ja maitoa – Tällaisessa teessä ei ole oikeastaan kuin vettä ja maitoa. Jos juot ”teesi” tällä tavalla, et ainakaan teeskentele kuten vaniljan värisen teen juojat. Mutta älä kutsu tätä teeksi, vaan vesimaidoksi.

Lähde: Heart


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.