Piparkakuista tehty monoliitti hämmentää San Franciscossa – ”Tontutko tässä ovat olleet asialla?”

Maailmaa hämmentänyt monoliittimysteeri on saanut entistä kummallisempia piirteitä. Sellainen on nyt löytynyt San Franciscosta, mutta sitä ei olekaan tehty metallista.

Tämä monoliitti on nimittäin tehty piparkakuista. Tästä kummallisesta löydöstä uutisoi Huffpost. Sivustolla kerrotaan, että muuta syytä ei tälle löydy kuin se, että tällä kerralla asialla ovat olleet tontut. Sehän sopii näin joulunaikaan hyvin syyksi.

Monoliitin kerrotaan ilmestyneet varhain joulupäivänä Corona Heights Parkissa olevan kukkulan laelle, josta on näkymät Castron kaupunginosaan. Näet piparkakkumonoliitin kuvia täältä. Tuoksua et pääse kokemaan, mutta sen kerrotaan tuoksuvan piparkakulle, joten siitä se on ihan oikeasti tehty.

 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.