Outo perhe, jossa kaikki on jo punaista tai valkoista – perheen isä aloitti tämän hulluuden jo 18-vuotiaana

Mitkä kaksi väriä itse valitsisit, jos aikoisit käyttää vain niitä sisustaessasi kotiasi tai ostaessasi vaatteita?

Onneksi näin ei kenenkään tarvitse tehdä. Mutta tämä perhe on sen halunnut nimenomaan tehdä.

Perheessä kaikki hankkivat vain punaista tai valkoista. Se näkyy heidän kodissaan ja vaatteissaan. Tämä olisi outoa jo, jos yksi näin tekevä tyyppi löytyisi. Mutta tässä on kyse kokonaisen perheen oudosta tavasta.

Tästä aiheesta on uutisoitu myös Mirror -lehden outojen uutisten osiossa. Kyseessä ovat Sevenraj ja hänen vaimonsa Puspha. He ostavat vain punaisia ​​ja valkoisia tavaroita kotiinsa, joka sijaitsee Karnatakan Bengalurussa. Sevenraj on kiinteistönvälittäjä, joten hän joutuu kuitenkin käymään taloissa, joissa on muitakin värejä kuin pelkkää valkoista ja punaista.

Sevenraj kertoo syyksi tälle, että hän on aina halunnut olla erilainen. Siksi hän oli päättänyt olla ”ainutlaatuinen ihminen maailmassa”. Joten 18-vuotiaana hän vannoi käyttävänsä vain valkoisia ja punaisia ​​vaatteita kuolemaansa saakka – ja tämä pakkomielle on vain kasvanut. Kotinsa sisustuksen lisäksi hän käyttää vain punaisia ja valkoisia vaatteita ja ajaa punavalkoisella autolla.

Kun Pusphasta tuli Sevenrjajin vaimo 25 vuotta sitten, hänkin siirtyi tähän punavalkoiseen teemaan. Pariskunnalla on kaksi lasta, poika Bharatraj ja tytär Maneesha. Hekin käyttävät myös kaikessa punaista ja valkoista väriä.

Sevenrajilla on myös pakkomielle numerosta seitsemän. Tämä lukuhan esiintyy myös hänen nimessään. Hän oli seitsemäs lapsi, josta tämä nimi johtuu. Hänen autonsa rekisterikilvessä on numero seitsemän. Hän on kirjonut kruunusymbolin ja numeron seitsemän kaikkiin pukuihinsa ja paitoihinsa. Hänen bleisereissään on seitsemän nappia ja seitsemän taskua. Numero seitsemän on ommeltu myös autonsa niskatukeen.

Onkohan tässä maailman pakkomielteisin perhe? Aika onnellisilta he kuitenkin vaikuttavat, vaikka luulisi, että näihin väreihin kyllästyisi ja se voisi jopa ahdistaa.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.