Jos olet kyllästynyt perinteisiin jouluun liittyviin koristeluihin, olet nyt lukemassa oikeaa uutista. Tämä uutinen sopii hyvin sinulle, koska siinä kerrotaan ihan uudesta koristelujutusta, joka vielä liittyy jouluun.

Mitään joulukuusta ei koristella, vaikka joulukoristeet tässäkin ovat pääosassa. Kuusenkoristelu olisikin liian perinteistä.

Tässä ideassa koristellaan joulukuusen sijaan omat kulmakarvat. Mitään oikeita koristeita ei tietysti passaa mennä niihin ripustamaan, vaikka monet parralliset ihmiset ovat ripustaneet sellaisia partaansa. Kulmakarvoihin ja niiden ympärille on parempi piirtää nämä koristeet. Silloin ne eivät häiritse joulun juhlintaa liialla painollaan. Tarroja ja jotain pientä kevyttä voi toki käyttää apuna.

Nämä ideat esitellään Instagramissa. Käyhän katsomassa täältä ideoita, miten omat kulmat voisi koristella jouluteemaan sopivalla tavalla.