Tämä mäyräkoira elää jokaisen naisen unelmaelämää – Vai elääkö?

Kuva: Instagram / littledaisydachshund

Jos sinulla on koira, et taatusti ole hemmotellut sitä näillä tavoilla, kuten tämän nainen, joista kerrotaan Metro.co.uk -uutissivustolla.

Koira on mäyräkoira nimeltään Daisy, joka käyttää vaatteita ja asusteita. Se ei kuitenkaan kuulosta siltä, että se saisi elää unelmaelämäänsä, koska tuskin koirat pitävät pukeutumisesta, ainakaan suurin osa niistä.

Daisyn vaatemäärä on jo niin suuri, että vaatteille on pitänyt saada lisätilaa. Natalie Sweetapple on koiran omistaja ja hän on joutunut luovuttamaan tilaa koiranvaatteille omasta vaatekaapistaan.

Onko tämä koira syntynyt kultalusikka suussa vai elääkö raasu vain elämää, joka sopisi paremmin naiselle, joka pitää muodista ja kaunistautumisesta? Ehkä se auttaa tähän kysymykseen vastaamisessa, että suuren vaatekaapin lisäksi Daisy käy välillä kynsihoidossa, joka saattaa jopa olla koirien mieleen.

Daisy saa myös nukkua ihmisten sängyssä ja Natalien mukaan koira kaiken päälle pitää pukeutumisesta. Katso Daisyn Instagram-tililtä, kuinka monenlaisia asuja koira on jo päässyt käyttämään. Suurimmassa osassa kuvista yhtäkään sadoista vaatteista ei kumma kyllä ole edes sen yllä.

Lähde: Metro.co.uk

 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.