Tässä ylhäällä on kuva, jota taisit jo vilkaista. Mitä näit siinä ensimmäisenä?

Kun tiedät vastauksen, katso tästä alta, että mitä se sinusta kertoo. Laitetaan kuitenkin ennen vastausta muutamaan riviin piste, jotta voit ensin valmistautua vastauksen saamiseen, koska se voi mullistaa elämäsi.

.

.

.

.

.

.

.

1. Jos näit kuvassa joulupukin. No vitsi vitsi, kukapa siinä sellaisen näkisi. Jos kuitenkin näit, et ehkä malta odottaa joulua, ja näet harhoja joulupukista joka paikassa. Oletko kenties ollut niin tuhma, että pelkäät jääväsi jouluna ilman lahjoja?

2. Auto kuvassa on ainakin nähtävillä. Jos näit sen ensimmäisenä, ehkä sinun tekisi mieli lähteä jonnekin ja nopeasti. Oletko kenties tehnyt jotain pahaa ja olet lähdössä karkumatkalle?

3. Saatoit nähdä kuvassa ensimmäisenä miehen, joka tiirailee kiikareilla. Tekeekö sinun mielesi olla usein kärpäsenä katossa? Taidat olla melkoisen utelias tyyppi. Hyi hyi!

4. Näitkö kuvassa ensimmäisenä A-kirjaimen? Jos nimesi alkaa tällä kirjaimella, olet aika itserakas tyyppi. Jos läheisesi nimi alkaa tällä kirjaimella, olet läheisriippuvainen tyyppi. Jos kukaan ei tule tästä kirjaimesta mieleen, mutta näit sen silti, olet ehkä itse vain B-luokan ihminen, mutta toivoisit siirtyväsi A-luokkaan, joten näet joka puolella tämän kirjaimen.

5. Näitkö kuvassa jotain ihan muuta? Siinä tapauksessa taidat jo tiirailla kiikareilla joulupukin saapumista autostasi käsin ihan yksin. Olet siis kaikkia näitä neljää edellä mainittua. Samaa voidaan todeta, jos näit kaikki nämä neljä asiaa samalla kerralla.