Onneksi tämä video on kuvattu jo aiempina vuosina, kun on vietetty alennuksien täyttämää perjantaita.

Nyt kun olemme saaneet vitsauksen, jota moni kutsuu nimellä korona, ei tällaista kaaosta suvaita. Tietäisivätpä nämä videon ihmiset, että tulevaisuudessa voi vain toivoa, että tallaiseen kaaokseen uskaltaisi mennä. Jos siellä joutuisi jopa painimaan muiden kanssa, jotta saisi ostettua sen halvan tavaran, saattaisi mukaan tarttua myös korona.

Jos nyt joutuisi olemaan näin lähellä muita ihmisiä, ja tallaisen ihmismäärän keskellä, se ahdistaisi. Maailma on todellakin muuttunut ja Black Fridayta vietetään monissa kodeissa virtuaalisesti sen sijaan, että juostaan alennusten perässä sillä fyysisellä tavalla.

Samalla kun siinä tilailet netistä alennustavaraa, klikkaapa auki tämä video tästä tai katso se tästä alta.

https://www.youtube.com/watch?v=De_XPmvMleg