Opiskelija oli laittanut keksitaikinan sekaan uurnasta löytämänsä isoisänsä tuhkat. Hän syötti keksit opiskelutovereilleen, joista suurin osa ei tiennyt tästä keksien sisältämästä ylimääräisestä aineksesta. He tietysti kauhistuivat, kun saivat myöhemmin tietää mitä kekseissä olleet pienet harmaat hiput olivat olleet.

Isoisän tuhkat on siroteltu jo jokin aikaa sitten viemäriverkoston kautta pitkin ja poikin. Omaisten tuhkille on tehty muitakin outoja juttuja, joista esimerkiksi Mirror -uutissivusto kertoi viimeksi viime viikolla kuinka erikoisiin paikkoihin omaisten tuhkia on siroteltu.

Ehkä normaalein tapa on säilyttää tuhkia uurnassa ja uurnaa takan päällä. Mutta monet etsivät erikoisempia tapoja. Niitä on mm. ammuttu taivaalle ilotulitteiden mukana, heitetty höyryjunan uuniin, pistetty tatuointivärin sekaan, lähetetty ylös taivaalle heliumilmapallon sisällä ja siroteltu yläilmoista käsin laskuvarjohypyn aikana. Tämähän tarkoittaa sitä, että omaisten tuhkia satelee taivaalta meidän päällemme, milloin milläkin tavalla.

Palataan vielä tähän ehkä erikoisimpaan tapaan käyttää omaisen tuhkia, josta myös Mirror aikanaan uutisoi. Keksien sisällä olevien isoisän tuhkien syömisen ei todettu olevan kannibalismia, eikä opiskelija saanut siitä syytettä. Kukaan ei sairastunut keksien syömisestä, ainakaan fyysisellä tavalla.

Lähde: Mirror