Monella on kavereita taksikuskeina ja heiltä saa kuulla monia hauskoja tarinoita matkustajien kommelluksista, ja mitä kaikkea he ovat saaneet päähänsä tehdä taksimatkalla. Kokosimme alle taksikuskien jakamia kokemuksia matkustajien päähänpistoista. Nämä tarinat ovat lähtöisin suositulta Reddit-sivustolta:

Helppoa rahaa?

Yhdelle kuskille tarjottiin 500 dollaria kesken matkan siitä hyvästä, että matkustajana oleva mies saisi ulostaa autossa takapenkillä ennen kuin he saapuisivat määränpäähän. Joko tällä kaverilla oli todella kova hätä tai hän oli suunnitellut kaiken, sillä hänellä oli rahat käteisenä valmiina ja hän kysyi saisiko luvan, ja vakuutteli, ettei auto likaantuisi. Ja näin, tyyppi ulosti sanomalehdelle, heitti sen ulos ikkunasta ja kuski tienasi viisisataa.

Taksi voi olla myös rikospaikka

Yhdelle kuskeista tämä sattui 25 vuotta sitten. Hänellä oli libanonilainen mies kyydissä, joka möi kilon kokaiinia jollekin erittäin epäilyttävän näköiselle valkoihoiselle miehelle taksin takapenkillä. Libanonilainen kysyi kysymistään, oliko kuski poliisi. Tilanne oli hieman pelottava.

Kuka haluaa karamellin?

Yksi kuski sai neljä keski-ikäistä aasialaismiestä kyytiinsä, jotka halusivat kyydin Bostonista kasinolle Rhode Islandille, ja matka kestäisi noin tunnin. Kuski suostui vaikka kello oli jo paljon, ja niin matka alkoi. Aasialaiset eivät osanneet kunnolla englantia, ja koko matkan ajan he hokivat yhtä ainoaa sanaa: karamelli. Koko tunnin ajan he sanoivat sanan karamelli vuorotellen, nauramatta, reagoimatta mitenkään, vain toistellen sanaa eri äänenpainoilla ja esimerkiksi kuiskaamalla. Välillä kukaan ei puhunut mitään kymmeneen minuuttiin. He pyysivät kuskia odottamaan ja ajamaan heidät myös takaisin, mutta kuski päätti kieltäytyä. Epäilemättä.

Terveydeksi!

Lisäksi on kokemuksia naisista, jotka antoivat kuskeille suuseksiä matkan aikana, ja olipa kerran kyydissä mies, joka aivasti ja pyysi sitä anteeksi, mutta hän sanoi myös, että koska se oli jo tapahtunut eli oli jo menneisyyttä, sen ei pitäisi haitata, eihän? Kuski ei varmasti tiennyt, mitä vastata tähän filosofiseen pohdintaan aivastamisesta.

Kuski joutuu kohtaamaan myös ihmissuhdekiemuroita

Yhdessä tarinassa kuski kertoo, kuinka hän eräänä iltana kuljetti porukkaa yökerhoon. Kyydissä oli tyttö, hänen poikaystävänsä, kaverinsa ja tytön poikaystävän kollega. He olivat matkalla kaupungin suurimpaan yökerhoon, mutta perillä tyttö muutti mielensä ja halusi taksikuskin ajavan hänet kotiinsa. Heti kun he lähtivät, tyttö alkoi selittää, kuinka hän luulee, että hänen poikaystävänsä ja tämän kollegan välillä on jotain. Hän sanoi kuinka hänen poikaystävällään on lupa olla tyttöpuolisia ystäviä ja kuinka hänen pitäisi osata luottaa poikaystäväänsä. Kuski nyökytteli ja ajoi tytön kotiinsa. Tunteja myöhemmin kuski saa keikan hotellin eteen, jossa hän näkee kuinka tytön poikaystävä ja tämän naispuolinen kollega suutelevat ja selvästi petipuuhien jälkeen, sillä tyttö on yöasussaan. Poikaystävä tulee taksiin, tunnistaa kuskin näyttäen peuralta ajovaloissa ja sanoo pyytävänsä toisen kuskin. Kuskin ei auttanut muu kuin toivoa, että tyttöystävä saisi tietää asiasta.

Salainen palvelu tarkkailee

Yksi kuski kertoi, kuinka ensimmäisenä päivänään hän sai kyytiinsä naisen, joka selitti puhelimeensa, kuinka hänen hierontapalvelunsa maksaa 70 dollaria, mutta 100 dollarilla asiakas saa koko hoidon. Liene turha kertoa, millaisesta hoidosta oli kyse. Toinen miesasiakas taasen tuli kyytiin Hilton-hotellista vainoharhaisen näköisenä ja kertoi, kuinka hänet oli potkittu pois kaupungin jokaisesta hotellista, ja kuinka hän aikoo koittaa onneaan toisessa kaupungissa. Väitti, että häntä tarkkaillaan ja että kuski on osa ”salaista palvelua”. Kaiken huipuksi hermostui aivan liikaa siitä, että kuski käänsi rattia vain yhdellä kädellä.

Millaisiakohan tarinoita syntyy ensi viikonloppuna?

 

Lähde.