Päivän piristys: Puistonvartijat pukeutuvat seeprakuosiin, jotta voivat pitää huolta orvosta seepranvasasta

Välillä tuntuu, että maailma on paha paikka ja mikään hyvä ei koskaan kestä. Mutta kyllä se ihmiskunta sieltä aina ponnistaa esiin mitä erikoisimmilla tavoilla osoittaakseen, että emme me ihan vielä ole periksi antamassa!

Keniassa luonnonpuistossa kävi kurjasti, kun leijonalauma tappoi pienen seepranpoikasen emon ja poikanen jäi orvoksi. Pieni seepranvasa ei kauaa selviä savannilla yksin, mutta onneksi paikalliset puistonvartijat huomasivat orvon vasan.

Pieni vasa tuotiin villieläinpuistoon, jossa siitä voidaan pitää huolta. Ongelma on, että seepravasoilla ja niiden emoilla on erittäin vahva side. Tämän vuoksi vasaa on vaikea lähestyä, jos ei näytä tutulta. Villieläinpuiston työntekijät kuitenkin keksivät oivan keinon:

He pukeutuvat seeprakuvioiseen takkiin, jotta voivat lähestyä vasaa ja pitää siitä huolta. Yksi ja sama takki kiertää työntekijältä toiselle, jotta vasa tunnistaa sen.

Katso alta hellyyttävä kuvasarja seepranvasasta ja sen uusista huoltajista. Jos kuvasarja ei aukea, voit katsoa sen myös täältä.

Lähde: Instagram / Unilad


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.