Mies pyytää 100 naista sänkyyn – katso mitä naiset vastasivat ja suostuiko kukaan

Kuva: Photospin

Näitkö aikaisemman videon siitä, kuinka nainen pyysi 100 tuntematonta miestä harrastamaan seksiä kanssaan? Nainen kohtasi melkoisen erilaisia sekä hulvattomia reaktioita miehiltä jotka eivät todellakaan osanneet odottaa tällaista kysymystä keskellä kirkasta päivää! Tuossa tilanteessa voisi mennä kaikkein suurimmaltakin peluri-poikamieheltä sormi suuhun.

Tällä videolla laitetaan asiat vastakkaiseen järjestykseen – tällä kertaa kysyjänä onkin mies ja videolta näet hauskimmat reaktiot kun mies kysyy 100 tuntemattomalta naiselta tämän kysymyksen! Katso kuinka naiset vastaavat. Ovatko reaktiot erilaisia kuin miesten? Se selviää vain videon katsomalla! Hilpeitä vastauksia on tiedossa – tätä videota et voi missata!

Nainen, kuinka itse vastaisit kysymykseen tällaisessa tilanteessa?

Katso myös, kuinka nainen esitti saman kysymyksen miehille!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.