Ravintolat ja kahvilat ovat lähes kaikkien meidän lähes jokaviikkoisessa käytössämme. Nykypäivänä kahviloita on niin paljon että heikompaa hirvittää vanhojen lopettaessa ja uusia perustettaessa.

Myöskään ravintolat eivät ole harvinainen näky missään päin maailmaa. Sen vuoksi näemme ja koemme joka päivä oudompia ja erikoisempia konsepteja joilla pyritään houkuttelemaan uusia asiakkaita kokeilemaan kulinaristisia elämyksiä.

Alla olevalle videolle on kerätty 15 vähintäänkin erikoista tai outoa tapaa nauttia ruokapöydän antimia. Listalta löytyy meille jo tutumpia elämyksiä kuten kissakahvila tai useampana vuonna ainakin Helsingissä ja Tampereella nähty Dinner in the Sky -konsepti.

Listalle kuitenkin mahtuu myös mm. akvaarion sisällä oleva ravintola sekä nakukahvila ja sushin nauttiminen hiukan vähemmän vaatteita päällään pitävien henkilöiden vartalon päältä.

Katso video ja mieti josko joku seuraavista olisi sinun ja ystäväsi yhteinen ravintolaelämys!