Monille on varmasti käynyt niin, että on tullut ajettua väärä puoli autosta tankkausautomaatin viereen. Sen jälkeen suurin osa osaa kääntää auton siten, että sen toinen puoli osuu automaatin puolelle.

Tässä videossa oleva nainen on aika hölmö, koska kääntää auton toisella puolella olevan automaatin viereen taas siten, että auto on taas väärin päin. Vähän aikaa mietittyään hän kokeilee vielä kolmannen kerran, eikä sekään onnistu. Taas on väärä puoli autosta tankkausautomaatin puolella.

Tässä ei voi sanoa, että kolmas kerta toden sanoo, koska nainen onnistuu saamaan auton oikein päin vasta neljännellä kerralla. Onkohan tämä nainen liikenteessä muutenkin yhtä hölmö. Toivottavasti ei, koska hän olisi todella suureksi vaaraksi liikenteelle. Video loppuu vähän kesken, koska olisi ollut mielenkiintoista nähdä, osaako hän lopulta edes tankata autoa.

HMC While i try to pump gas from holdmycosmo

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Alkuperäinen artikkeli: Metropoli.net